Warning: Array to string conversion in /var/www/jespermunkjakobsen.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-front-end.php on line 1307

Coach & Psykoterapeut

I 2022 påbegyndte jeg en fireårig uddannelse til coach og psykoterapeut. Mit ønske med min praksis og terapi er at bidrage til indre fred og en lettere tilværelse. Følg med på Facebook, Instagram og her på bloggen, hvor jeg skriver og formidler om, hvordan vi kan finde lidt indre fred og skabe en lettere tilværelse – I en erkendelse af at tilværelsen og livet er fyldt med lidelse.

Min tilgang til terapi er inspireret af buddhisme i form af zen-master Thich Nhat Hanh, spirituel lærer Eckhart Tolle og compassionfokuseret terapi. Ønsket er at kunne tag terapien med ud af terapilokalet og selv anvende den i sit daglige liv og derved ændre tanker og adfærd, der kan skabe mere indre fred. Sammen vil vi finde ind til din nærvende indre fred, der kan være med alt det som er.

(I also conduct therapy sessions in English)

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Pris for individuel terapi:

1 samtale på 60 min. 350 kr.

5 samtaler på 60 min. 1250 kr.

Jeg har lokaler på Rosensgade 15, 3. sal & Åboulevarden 39 1 sal.

Privatunderviser i dansk (private Danish teacher)

I 2023 oprettede jeg min egen virksomhed og begyndte at undervise i dansk. Jeg har i dag løbende en håndfuld elever i alle aldre fra blandt andet Postugal, Rumænien, Polen, Vietnam, Iran og Rusland. Hvis du er interesseret i danskundervisning eller sparring omkring eksamensopgaver og skriftlig formidling, kan du læse mere. I min undervisning er relationen, nærværet og konstruktiv læring i fokus.

Skriv eller ring til mig helt uforpligtende, hvis du ønsker at høre, om jeg kan hjælpe dig.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Pris for danskundervisning: 60 min. 350 kr.

Freelance-copywriting

Jeg er uddannet cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet og kommunikatør fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole. Jeg skriver en bred vifte af tekster for selvstændige og mindre virksomheder. Heriblandt indhold til hjemmesider, projektbeskrivelser, artikler, produktbeskrivelser, pressemeddelelser og indlæg på sociale medier.

Jeg har i to år arbejdet som kommunikationsansvarlig og rådgiver for Studenterrådet ved Aarhus Universitet, hvor jeg har stået for presse- og mediehåndtering samt retorisk rådgivning, redigering af hjemmesider og sociale medier. Jeg har ligeledes tidligere rådgivet Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning (The Transnational) i kommunikation på social medier og redigering af hjemmeside.

Pris for freelance: 60 min. 350 kr.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Digter og forfatter

I oktober 2019 vandt Jesper Ubud Writers & Readers Festival Poetry Slam 2019. I dag skriver jeg digte og udgiver løbende nogle af dem på denne side til inspiration for hjerte og sind. Jeg har i over fem år skrevet på en roman om sorg, som udkommer i august 2024.