Blogger & Skribent

Jesper Munk Jakobsen Publicerer blogindlæg, digte og short stories på denne side. Fred er det centrale begreb for bloggens indhold, som går på tre ben.

Det første ben er det primære for bloggen og handler om personlig indre fred og behandler emner som kærlighed, sorg, lidelse og eksistens.

Hans kendskab og interesse for disse emner kommer på baggrund af, at han mistede sin tidligere kæreste i en trafikulykke i 2017. Dertil anvender han sit kendskab til buddhismen, som udspringer af at han tilbragte tre måneder på tre forskellige klostre i Nepal i 2019. Derudover er han optaget af litteratur, filosofi og psykologi.

Det andet ben om fred tager udgangspunkt i hans retoriske faglighed, og hvordan vi kan få en fredeligere offentlig samtale med hinanden, hvor der skal være plads til forskelle og uenigheder hjulpet på vej af en uafhængig, kritisk presse og imødekommende beslutningstagere.

Det sidste ben handler om international politik, og hvordan vi kan få mere fred i verden og færre lidende mennesker og bygger på hans samarbejde med den transnationale stiftelse for freds- og fremtidsforskning – The Transnational, hvor han har skrevet en lang række artikler og i dag er tilknyttet som frivillig.

Jesper har også skrevet en række artikler om offentlig debat og fred i verden for tidsskriftet Ræson, som kan læses her.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Digter og forfatter

I oktober 2019 vandt Jesper Ubud Writers & Readers Festival Poetry Slam 2019. I dag skriver han digte og udgiver løbende nogle af dem på denne side.

I dag har han skrevet en bog og en digtsamling om sorg og at acceptere de mørke sider af livet, hvor han søger et forlag til udgivelse.

Kontakt gerne for mere information om de to projekter.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Retoriker og kommunikationsrådgiver

Jesper Munk Jakobsen er uddannet cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet. Han har i to år arbejdet som kommunikationsansvarlig og rådgiver for Studenterrådet ved Aarhus Universitet, hvor han har stået for presse- og mediehåndtering samt retorisk rådgivning, redigering af hjemmesider og sociale medier.

Han har også rådgivet en tidligere folketingskandidat for Venstre i kommunikation og medier.

Jesper har ligeledes tidligere rådgivet Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning (The Transnational) i kommunikation på social medier og redigering af hjemmeside.