Coach & Psykoterapeut

I 2022 påbegyndte jeg en fireårig uddannelse til coach og psykoterapeut og er i sommeren 2023 begyndt at starte min egen praksis op. Mit ønske med min praksis og terapi er at bidrage til indre fred og en lettere tilværelse. Følg med på Facebook, Instagram og her på bloggen, hvor jeg skriver og formidler om, hvordan vi kan finde lidt indre fred og skabe en lettere tilværelse – I en erkendelse af at tilværelsen og livet er fyldt med lidelse.

Min tilgang til terapi er inspireret af buddhisme i form af zen-master Thich Nhat Hanh, spirituel lærer Eckhart Tolle og compassionfokuseret terapi. Ønsket er at kunne tag terapien med ud af terapilokalet og selv anvende den i sit daglige liv og derved ændre tanker og adfærd, der kan skabe mere indre fred. Sammen vil vi finde ind til din nærvende indre fred, der kan være med alt det som er.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Digter og forfatter

I oktober 2019 vandt Jesper Ubud Writers & Readers Festival Poetry Slam 2019. I dag skriver han digte og udgiver løbende nogle af dem på denne side.

I dag har han skrevet en bog og en digtsamling om sorg og at acceptere de mørke sider af livet, som udkommer i løbet af 2023.

Kontakt gerne for mere information om de to projekter.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Privatunderviser i dansk

I 2023 begyndte Jesper Munk Jakobsen at undervise i dansk. Han har i dag to voksne elever i en større østjysk virksomhed, som han underviser ugentlig. Hvis du er interesseret i danskundervisning eller sparring omkring eksamensopgaver og skriftlig formidling, kan du læse mere HER. Hos mig er samarbejdet og tilliden i en afslappet og konstruktiv atmosfære i fokus.

Jesper er en super dygtig journalist og mestrer det danske sprog i skrift og tale. Han er en utrolig hjælpsom og sympatisk fyr, der formår at skabe et godt og trygt læringsrum. Jeg kan anbefale Jesper til alle der ønsker hjælp til at lære sproget. – Martin

Blogger & Freelance-skribent

Jesper Munk Jakobsen publicerer blogindlæg, digte og short stories på denne side. Indre fred er det centrale begreb for bloggens indhold og behandler emner som kærlighed, sorg, lidelse, bevidsthed og eksistens.

Hans kendskab og interesse for disse emner kommer på baggrund af, at han mistede sin tidligere kæreste i en trafikulykke i 2017. Dertil anvender han sit kendskab til buddhismen, som udspringer af at han tilbragte tre måneder på tre forskellige klostre i Nepal i 2019. Derudover studerer han til coach- og psykoterapeut.

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Telefon: 61 45 40 71

Retoriker og kommunikationsrådgiver

Jesper Munk Jakobsen er uddannet cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet. Han har i to år arbejdet som kommunikationsansvarlig og rådgiver for Studenterrådet ved Aarhus Universitet, hvor han har stået for presse- og mediehåndtering samt retorisk rådgivning, redigering af hjemmesider og sociale medier.

Han har også rådgivet en tidligere folketingskandidat for Venstre i kommunikation og medier.

Jesper har ligeledes tidligere rådgivet Den Transnationale Stiftelse for Freds- og Fremtidsforskning (The Transnational) i kommunikation på social medier og redigering af hjemmeside.