Om mig

Blogger & freelancer

Jesper Munk Jakobsen skriver blog-, debatindlæg og analyser på denne side, som går på tre ben med fred som centralt begreb og filosofi.

Om mig jesper munk jakobsen
Jeg går ikke med briller, men nu lå de på bordet.

Det første ben handler om personlig indre fred og behandler emner som kærlighed, sorg, lidelse og eksistentialisme.

Han skriver på baggrund af, at han mistede sin tidligere kæreste i en trafikulykke i 2017, og at hans indegående kendskab til buddhismen, efter at han tilbragte tre måneder på tre forskellige klostre i Nepal. Derudover er han optaget af filosofi og psykologi.

Det andet ben om fred tager udgangspunkt i hans retoriske faglighed, og hvordan vi kan få en fredeligere offentlig samtale med uafhængige, kritiske medier.

Det sidste ben handler om international politik, og hvordan vi kan få mere fred i verden og færre lidende mennesker og bygger på hans samarbejde med den transnationale stiftelse for freds- og fremtidsforskning – The Transnational, hvor han er er skribent og online-redaktør.

Jesper skriver artikler og indlæg for andre medier og blogs.

Skriv til: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Ring til: 61 45 40 71

Retoriker og rådgiver

Jesper Munk Jakobsen er uddannet cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet. Han har i to år arbejdet som kommunikationsansvarlig og rådgiver for Studenterrådet ved Aarhus Universitet, hvor han har stået for presse- og mediehåndtering samt retorisk rådgivning.

Han har også rådgivet en tidligere folketingskandidat for Venstre og rådgiver i dag stiftelsen The Transnational i kommunikation på social medier.

Vil du blive bedre til at formulere dig mundtligt eller skriftligt? Skriv til: Jespermunkjakobsen@outlook.dk

Ring til: 61 45 40 71

Digter og forfatter

I oktober 2019 vandt Jesper Ubud Writers & Readers Festival Poetry Slam 2019. I dag skriver han digte og udgiver løbende nogle af dem på denne side.

I øjeblikket skriver han på en bog om sorg og at acceptere de mørke sider af livet.

Foredragsholder om lidelse og sorg

Jesper afholder foredrag om sorg, og hvorfor det er vigtigt at tale om lidelse og sorg, som han mener, vi generelt ikke er gode til i Danmark – Hverken med hinanden eller i den offentlige samtale.

Foredraget tager udgangspunkt i, da han mistede sin tidligere kæreste i 2017 i en trafikulykke. Han inddrager i sit foredrag perspektiver fra buddhismen og observationer om kulturen omkring sorg og lidelse i Danmark.

Få mere information om foredraget her eller læs indlægget ”I Danmark er vi alene med, at vi lider” og hør programmet Manus Manege på p1 ”Giv plads til lidelsen”, hvor han var gæst.   

Vil du høre mere om foredraget?

Skriv til: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Ring til: 61 45 40 71