Psykoterapi i Aarhus

Min terapi og tilgang som terapeut er inspireret af buddhismen, NLP-teori, kroppens følelser og sindets tanker.

Jeg giver terapi indenfor en række områder:

  • Sorg & lidelse
  • Indre ro
  • Stress og balance i livet
  • Følelsen af ikke at være god nok
Jesper Munk Jakobsen - Psykoterapi i Aarhus

Min faglige baggrund

I efteråret 2022 startede jeg på en fireårig uddannelse som coach og psykoterapeut på Life Academy. Uddannelsen er betalt af egen lomme med skriftlige opgaver og en fysisk eksamen som terapeut med karaktergivning for at bestå. Jeg har for hvert år under uddannelse haft minimum 100 timers praktisk erfaring med terapi. Jeg har derfor hjulet en masse mennesker med at konfrontere en lidelse og deraf finde en indre fred i sig selv. Dertil har jeg løbende deltaget i supervisioner og fået over 50 timers egenterapi.

Jeg har bag mig en cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet og kommunikatør fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole.

Psykoterapi i Aarhus

Min menneskelige baggrund

Jeg har personlig nær erfaring med tab og sorg, da jeg mistede min tidligere kæreste gennem syv år i en trafikulykke i 2017. Siden da har jeg været optaget af sindet, hjertet og spurgt mig selv. Hvordan finder jeg indre fred ovenpå min oplevelse. Det ledte mig til Nepal, hvor jeg boede på tre forskellige klostre sammen med munke, mens jeg deltog i undervisning, kurser og ceremonier. Det blev min vej ind til buddhismen. Jeg er ikke buddhist, men jeg bruger buddhismen til at hjælpe dig med at kunne observere dit sind, mærke dig selv og dine lidelser og lære dig selv at finde din indre fred.

Jeg er en del af Phuset, som er et fællesskab af psykologer og psykoterapeuter.

Du kan læse mere om mig på deres hjemmeside, som er:

Jesper Munk Jakobsen – Phuset: Din psykolog i København & Århus 💙

Individuel samtaleterapi:

60 min. – 375 kr.

5 samtaler på 60 min. 1500 kr.

Jesper Munk Jakobsen - Psykoterapi i Aarhus

Kontakt mig på:

Tlf: 61 45 40 71

Mail: Jespermunkjakobsen@outlook.dk

Jeg har lokaler i Aarhus centrum på Rosensgade 15, 3. sal, som kan ses her: