Warning: Array to string conversion in /var/www/jespermunkjakobsen.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-front-end.php on line 1307


Den indre fred

Fred starter inde i os selv. Hvis vi ikke har indre fred, kan det være svært at have overskud til at skabe fred i andre og vores verden.

Derfor må en søgen efter fred starte inde i en selv i kontakt med vores følelser ved at lære vores sind at kende. Vi må relfelktere over livet, dets store spørgsmål og de lidelser vi alle står overfor i løbet af et liv: Tab, nederlag, svigt, sorg, alderdom, sygdom og døden.

Med en bevidsthed om de mange former for lidelser et menneskes liv består af, kan vi reflektere over, hvad der gør os lykkelige som menneseker, og hvad vi værdsætter i vores liv og ønsker at bruge vores tid på.

Med øget bevidsthed kærlighed, venlighed, tolerance, tålmodighed og omsorg blive en større del af vores liv og for mennesker omkring os. Først når vi lærer at skabe fred i os selv, kan vi skabe fred i andre. Derfra kan vi arbejde for fred i et større perspektiv end indenfor vores egen relative snævre kreds.

Find freden i dig selv – Så vil du opleve at møde medmennesker med fred og dermed bidrage til en fredelig samtale, hvilket bidrager til at skabe en fredelige verden.

Det kan jeg selv have svært ved at praktisere – Men jeg pålægger mig selv at gøre et forsøg.

Hvis du er nysgerrig på at opleve mere indre fred i dit liv? Skriv eller ring til mig ganske uforpligtende på:

Mail: jespermunkjakobsen@outlook.dk

Tlf: 61 45 40 71

“Vær den forandring, du selv ønsker at være” – Mahatma Gandhi.