Warning: Array to string conversion in /var/www/jespermunkjakobsen.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-optimize/minify/class-wp-optimize-minify-front-end.php on line 1307

Coaching & terapi

Min terapi og tilgang som terapeut er inspireret af buddhismen, NLP-teori, kroppens følelser og sindets tanker.

Jeg giver terapi indenfor en række områder af tilværelsen som menneske:

  • Sorg & lidelse
  • Indre fred
  • Stress og balance i livet
  • Følelsen af ikke at være god nok

Min faglige baggrund

I efteråret 2022 startede jeg på en fireårig uddannelse som coach og psykoterapeut på Life Academy. Uddannelsen er betalt af egen lomme med skriftlige opgaver og en fysisk eksamen som terapeut med karaktergivning for at bestå. Jeg har for hvert år under uddannelse haft minimum 100 timers praktisk erfaring med terapi. Jeg har derfor hjulet en masse mennesker med at konfrontere en lidelse og deraf finde en indre fred i sig selv. Dertil har jeg løbende deltaget i supervisioner og fået over 50 timers egenterapi.

Jeg har bag mig en cand. mag. i retorik fra Aarhus Universitet og kommunikatør fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole.

Min baggrund som menneske og terapeut

Jeg har personlig nær erfaring med tab og sorg, da jeg mistede min tidligere kæreste gennem syv år i en trafikulykke i 2017. Siden da har jeg været optaget af sindet, hjertet og spurgt mig selv. Hvordan finder jeg indre fred ovenpå min oplevelse. Det ledte mig til Nepal, hvor jeg boede på tre forskellige klostre sammen med munke, mens jeg deltog i undervisning, kurser og ceremonier. Det blev min vej ind til buddhismen. Jeg er ikke buddhist, men jeg bruger buddhismen til at hjælpe dig med at kunne observere dit sind, mærke dig selv og dine lidelser og lære dig selv at finde din indre fred.

Individuel samtaleterapi:

60 min. – 350 kr.

Kontakt mig på:

Tlf: 61 45 40 71

Mail: Jespermunkjakobsen@outlook.dk