Min terapi og tilgang som terapeut er inspireret af buddhismen, psykologien, kontakten med kroppen og min personlige erfaringer med livet og lidelsen i det.

Jeg giver terapi indenfor sorg, tab, indre fred, lidelse, kærlighed, eksistentialisme, stress og udfordringer med livet generelt.

Jeg har personlig nær erfaring med tab og sorg, da jeg mistede min tidligere kæreste gennem syv år i en trafikulykke i 2017. Siden da har jeg været optaget af sindet, hjertet og spurgt mig selv. Hvordan finder jeg indre fred ovenpå min oplevelse. Det ledte mig til Nepal, hvor jeg boede på tre forskellige klostre sammen med munke, mens jeg deltog i undervisning, kurser og ceremonier. Det blev min vej ind til buddhismen. Jeg er ikke buddhist, men jeg bruger buddhismen til at hjælpe dig med at kunne observere dit sind, mærke dig selv og dine lidelser og lære dig selv at finde din indre fred.

Jeg er i dag under uddannelse som coach og psykoterapeut og er ét år fremme. Jeg har over 100 timers øvelse i terapi bag mig. Jeg er foruden uddannet cand. mag. i retorik og kommunikatør fra Danmark Medie- og Journalisthøjskole.

Individuel samtaleterapi:

45 min. – 200 kr.

60 min. – 250 kr.

Kontakt mig på:

Tlf: 61 45 40 71

Mail: Jespermunkjakobsen@outlook.dk